Szigetvári Vár

Szigetvári Vár

Köszöntő

2015. október 21. - Szigetvári Vár

Ezen a napsütéses októberi napon indítjuk útjára naplónkat. Az elmúlt évben oly sok minden történt minálunk, hogy úgy gondoltuk ideje egy követhető, jól áttekinthető esemény összefoglalót írnunk a minálunk történtekről.

Miért pont blog? Hiszen van honlapunk, közösségi oldalunk. Mégis ez a felület tűnik leginkább alkalmasabbnak és követhetőbbnek. 

Szerzőink mind valamilyen kapcsolatban vannak a Várral. Azt is biztosan állíthatom, hogy ez több mint munkakapcsolat, sok személyes élménnyel és tapasztalattal kötődünk a helyhez. Van akit a hely történelme, architektúrája, van akit művészeti aspektusai, titkai, természeti ékességei fognak meg. Ezt kívánjuk bemutatni, közzétenni ezen a felületen. 

 Lebedy János

pa210045.JPG

Fotó: Egyed József

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetvarivar.blog.hu/api/trackback/id/tr68008903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása